24 SAAT İÇİNDE KARGOYA TESLİM
ÜCRETSİZ SİGORTALI KARGO İLE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
24 SAAT İÇİNDE KARGOYA TESLİM
ÜCRETSİZ SİGORTALI KARGO İLE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
Uşaklıhafız Kuyumculuk Sponsorluğunda DEGİAD Yelken Takımı Marmaris’te şampiyon oldu.

Uşaklıhafız Kuyumculuk Sponsorluğunda DEGİAD Yelken Takımı Marmaris’te şampiyon oldu.

DEGİAD Yelken Takımı, Marmaris’te 17-18-19 Eylül 2022 tarihlerinde düzenlenen ve uluslararası bir yarış olan “15. Channel Regatta” yarışına Uşaklıhafız Kuyumculuk ve Sadık Grubu’nun sponsorluğunda katılmış ve 1. Sırayı alarak şampiyonluğu alıp şehrimize geri dönmüştür. DEGİAD Yelken Takımımızı tebrik ediyoruz.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü ve Rodos Açık Deniz Yat Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “15. Channel Regatta” 17-18-19 Eylül 2022 tarihlerinde Marmaris'te gerçekleşen, Sloganı ''Sailing Together'' olan ve 18 takımın katıldığı yarışa DEGİAD da bu sene yelken takımıyla katılım sağladı. Uluslarası olan bu yarış 3 gün 4 etap şeklinde gerçekleştirildi. 1. Ve 4. Etapta birincilik kupası alan DEGİAD Yelken Takımı, genel klasmanda da birinci gelerek IRC1 sınıfının grup lideri olarak yarışı tamamlayıp şampiyonluk kupası sahibi olmuş oldu. UŞAKLIHAFIZ ve SADIK GRUBU sponsorluğunda QUERENCIA isimli tekne ile yarışa katılan üyelerimiz; Şenol Işıklı, Semih Işıklı, Sinan Salgar, Berkay Alkaya, Özer Erikoğlu, Mehmet Güney, Serdar Ekiz ve Buray Albaş’tan oluşan DEGİAD Yelken Takımımızı tebrik ediyor, yeni yarışlarda başarılarının devamını dileriz.

Üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde denizciliğin, denize kıyısı olan herhangi bir Avrupa ülkesi kadar gelişmemiş olduğunu görüyoruz. Denizciliğin gelişmesi, ülkemizi gastronomi, turizm ve kültürel alanda ülkemizin de gelişmesi anlamına geldiğine inanıyoruz. Bu gibi yelken yarış müsabakalarının bu kültürün gelişmesinde ve tanıtılmasında büyük rol oynadığını biliyoruz. Bu sebeple gelecekte de Uşaklıhafız Kuyumculuk/Mücevher olarak bu spora desteklerimizi vermeye devam edeceğiz.